BRZO JE SHVATILA DA JE BAŠ ON ČOVEK NJENOG ŽIVOTA, ALI MALO KO ZNA DA SU U BRAKU: Ovo je IZNENAĐENJE za mnoge
Glumica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NJENA PRIČA

BRZO JE SHVATILA DA JE BAŠ ON ČOVEK NJENOG ŽIVOTA, ALI MALO KO ZNA DA SU U BRAKU: Ovo je IZNENAĐENJE za mnoge

Kad se kamere ugase ona počinje da živi jedan običan život, pa ne čudi što se malo toga zna o njoj i njenoj porodici

Objavljeno:

Glumica Ivana Vuković domaćoj publici se predstavila kroz nekoliko veoma važnih uloga u kojima je pokazala svoje glumačko umeće.

Put ju je naveo da se iz rodnog Kragujevca obre u Novom Sadu, gde je strudirala glumu, a onda preseli u Beograd u kojem je zasnovala porodicu i stvorila porodični dom.

Iako smo imali mnogo puta priliku da je gledamo na malim ekranima i publika i stekla je popularnost poprilično brzo, Ivana nikada nije volela da svoju privatnost deli sa javnošću.

Glumica je u braku već 17 godina
Glumica je u braku već 17 godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Upravo zbog toga se ne zna mnogo toga, a intervjui koje je davala su malobrojni. Ipak, pažnju je privukla činjenica da ona nije jedina poznata u njenoj porodici.

Naime, kako se moglo pročitati na Guglu i na pojedinim portalima Ivana je u braku sa glumcem Stefanom Trifunovićem, koji je svoje glumačko umeće pokazao u seriji „Močvara“, u kojoj je tumačio ulogu.

On je jednom prilikom inspektora Bobana u seriji „Močvara“, a jednom prilikom je ispričao kako se zaljubio u glumu.

- Moj otac Miroslav je završio pozorišnu režiju na FDU, pa sam prvo uz njega zavoleo taj divni svet. Mnogi daroviti glumci su spremali prijemne ispite s njim, ja sam gledao kako rade, kako pripremaju monologe, kasnije sam ih gledao u pozorištu, serijama, filmovima. Posle na akademiji, kod mog profesora Borisa Isakovića, s kojim sam prvi put snimao u „Močvari“, krenuo sam putem profesionalnog glumca. Trudio sam se da učim u svakom projektu, da stičem samopouzdanje, da budem iskren prema sebi, da kažem, dobro, neke stvari treba još da naučiš, da budem strpljiv. Verujem da svaki glumac koji se trudi i uči, koji je nesiguran, koji sumnja, koji se plaši ima prostora da napreduje.

Nakon što su odlučili da se venčaju Stefan i Ivana su razmatrali gde bi bilo najbolje da žive. Budući da je ona iz Kragujevca, a on iz Mionice, negde se samo nametnulo da je najbolje da se presele u Beograd, jer su tu oboje imali posao.

Kako je rekla, sreli su se baš na Akedemiji u Novom Sadu, kad je ona počela, a on završavao studije. Nije im mnogo trebalo da shvate da su stvoreni jedno za drugo.

Njih dvoje se vole već 17 godina i iz te ljubavi su dobili sina Vuka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.